Tapahtumatuotanto

Osaamme auttaa sinua niin suurten kuin pientenkin tapahtumien järjestämisessä ja toteuttamisessa. Muutamme tapahtumasi ideasta elämykseksi. Meiltä saat tapahtumatekniikkapalvelut “avaimet käteen” -periaatteella.

Olemme toteuttaneet monia erilaisia yökerho- ja ravintolatapahtumia sekä olleet mukana toteuttamassa ulkoilmatapahtumia. Teemme tapahtumasuunnitelman aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toimimme joustavasti ja pidämme kiinni aikatauluista.

Soundelight Oy:n kautta saat niin lavatekniikan, valaistuksen, äänentoiston ja kuvatekniikan kuin sisällönkin tapahtumallesi. Soundelight varmistaa tapahtumasi teknisen onnistumisen aina alusta loppuun asti.

Toteutamme myös asiakastilaisuuksia ja henkilöstöjuhlia. Tarvitset sitten vain teknikkoa tai kokonaisvaltaista pakettia, niin me voimme auttaa.

Meiltä saat myös ääni- ja valotekniikan sekä esiintyjät (esim. DJ:t ja juontajat) yksityistapahtumiin ja perhejuhliin. Takaamme, että hääjuhlasi jatkot tai syntymäpäiväbileesi onnistuvat hyvin ja juhlatunnelma pysyy korkealla.
Kysy tarjousta!