Referenssit

Olemme tehneet vuosia yhteistyötä Soundelightin kanssa niin DJ- kuin tekniikkapuolella. Arvostamme suuresti heidän joustavuuttaan. Liiketoiminta heidän kanssaan on aidosti yhteistyötä.
He ovat ymmärtäneet, että kun meillä käy asiakkaita, niin se näkyy heidänkin liiketoiminnan kasvuna. Viime aikoina olemme toteuttaneet yhteistyössä heidän kanssa muutaman hiukan suuremman uudistuksen yökerhoissamme ja todella tiukoista aikatauluistamme huolimatta Soundelightin asentama valo- ja äänitekniikka on pelannut aina loistavasti avajaisissa!

Antti Raunio, Toimitusjohtaja - Night People Group Oy


Soundelightin poikien kanssa olemme toteuttaneet monia yökerhotapahtumia Lahden Tivolissa. Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhömme. Etenkin Glow Rockers UV-bileet ovat olleet yökerhomme parhaita tapahtumia ikinä! Arvostan todella paljon Soundelightin tekemää markkinointia tapahtumistaan täällä meillä. Markkinointi selkeästi toimii ja aina on ollut tupa täynnä sekä huikea meininki.
Voin lämpimästi suositella ottamaan heidän tapahtumia ohjelmistoon. Niin ja erikoismaininta vielä teknisen toteutuksen laadusta – kyllä välkkyy ja tuntuu! Iso peukku!

Teemu Pilsari, Ravintolapäällikkö, Tivoli Lahti – Night People Group Oy


Olin ollut töissä Tampereella Glow Rockers bileissä ja huomannut miten hyvin ne vetää porukkaa. Kun muutin takaisin Rovaniemelle töihin minun täytyi saada Glow Rockers baariini.
Otin yhteyttä poikiin ja laitoimme homman tulille. Hyvin nopeasti saimme paletin kasaan ja vaikutti siltä, että pojatkin oli innoissaan tulosa Lappiin. Bileet olivat todella huiput, ammattitaidolla tehty. Musiikki oli menevää ja lisäpisteitä ”liverumpalista”. Positiivisia palautteita tapahtumasta tullut todella paljon baariimme. Parasta kaikessa oli se että Glow Rockerts hoisi ison osan mainonnasta. Tapahtuma valokuvattiin joten saimme todella hyvää matskua facebook mainontaamme. Uusia bileitä olemme jo alustavasti suunnitelleet ja ehdottomasti otamme heidät meille uudestaan!

Miika Huhtaniska, ravintolapäällikkö Doris Rovaniemi - SOK
Logo SOK