Ohjelmapalvelut

Laadukas ohjelmatarjonta on nykypäivänä ensiarvoisen tärkeää ravintoloille ja yökerhoille.
Asiakkaat etsivät yöelämästä elämyksiä eivätkä vain paikkaa, jossa viettää aamuyön pikkutunnit. Ohjelmapalveluihin panostamalla ravintola ja yökerho voi varmistaa asiakkaiden viihtyvyyden ja jatkuvan kiinnostuksen paikkaa kohtaan. Soundelightin klubi-illat, energiset DJ:t ja MC:t sekä näyttävä lavatekniikka muuttavat perinteisen yökerhoillan mieleenjääväksi kokemukseksi.

Myös yritystilaisuuksien elämyksellisyydellä on kasvava merkitys. Esimerkiksi yrityksen vuosijuhlat on loistava tilaisuus palkita työntekijöitä tarjoamalla heille vaikka unohtumattomat teemabileet ammattimaisella toteutuksella. Soundelightin osaavat teknikot ja DJ:t loihtivat hotellin harmaasta kokoustilasta esimerkiksi pimeässä hohtavan UV-spektaakkelin tai kaikkia viihdyttävän Karaoke-baarin.

Yksityistilaisuuksista juhlavimmat ja järjestäjilleen rakkaimmat ovat häät. Vuosia suunnitellun iloisen perhetapahtuman voi pilata huono ohjelmapalvelu vain muutamissa minuuteissa. Soundelight toteuttaa kaikki yksityistilaisuudet ammattitaitoisesti ja räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Soundelight Oy:n kattavasta ohjelmapalvelutarjonnasta löydät itsellesi aina juuri oikean viihdyttäjän tai viihdepaketin tarpeisiisi.
Kysy tarjousta!

Dj- ja ohjelmapalvelut Soundelight


Ohjelmapalveluihimme kuuluvat:

DJ:t & MC:t

Soundelightin kautta saat ammattitaitoiset DJ:t sekä MC:t ravintolaasi tai tapahtumaasi.
Pidämme huolen siitä, että löydämme tarkoitukseesi juuri sopivimman DJ:n, jotta iltasi tai tapahtumasi onnistuu täydellisesti.

Teemabileet? Tietty musiikkityyli tai -aikakausi haussa? Ei huolta, Soundelightilta löydät juuri oikean DJ:n ja oikean musiikin bileisiisi.

DJ:t & MC:t Soundelight

KLUBI-ILLAT JA YÖKERHOTAPAHTUMAT

Soundelight tarjoaa laadukkaita klubi-iltoja ja yökerhotapahtumia ravintoloille.
Omien konseptiemme lisäksi voimme auttaa sinua suunnittelemaan juuri tarpeidesi mukaisen erikoisillan tai tapahtuman. Kaikkiin tapahtumiin on saatavilla lisätekniikkaa, esitanssijat ja valokuvaaja.

Glow Rockers Soundelight GLOW ROCKERS ®
Supersuositut UV-bileet!
Lue lisää tästä.

NEON FLASH
Näissä futuristisissa NEON-bileissä juhlitaan LED-valojen välkkeessä.
DJ:t ja MC takaavat huikean bilefiiliksen. Teeman mukaisesti asiakkaille jaetaan vilkkuvia LED-tuotteita.
Lue lisää tästä.

WTF
Wednesday Tropical Fever -club - kuuman trooppista sisältöä yökerhon viikkoiltoihin.
WTF -klubi soveltuu loistavasti houkuttelemaan opiskelijoita keskiviikon bileiltaan. WTF -klubin rento ja kesäinen tunnelma sopivat hyvin piristykseksi myös talven bilekauteen.

WUNDERSOUNDS - MILLENIUM MADNESS
Timanttisen kovat 90- ja 2000-luvun alun teemabileet.
Musiikista vastaa ysärivirtuoosi DJ ICE K (mm. Jysäri Dance Tour) ja muut vierailevat DJ:t. Tästä ei yökerhon ysäripainotteiset retrobileet enää kovemmaksi muutu!

SINKKUBILEET - ‘Liikennevalobileet’
Sinkkubileet ovat aina varma yleisömenestys!
Näissä sinkkubileissä mennään perinteisellä liikennevalo -teemalla eli asiakkaille jaetaan rannekkeet sen mukaan ovatko he varattuja, vapaita tai jotain siltä väliltä.

KARAOKEPALVELUT

Soundelight karaokepalvelut ovat Suomen parhaimmistoa. Meiltä saat karaokelaitteistot ja laitteistohuollot, sekä biisilistat.

Erikoisosaamistamme on bilekaraoket, joissa tunnelma pysyy koko ajan katossa ja tanssilattia täynnä. Näissä karaokebileissä ei melankolisia itkuvirsiä lauleta vaan biisilistat koostuvat menevistä hittibiiseistä. Biisilistoilta löytyvät niin menneiden vuosien parhaat biisit kuin uudemmatkin listahitit.

Kauttamme saat myös tilattua karaokejuontajia keikoille. Vuosien kokemuksella he hoitavat tunnelman kattoon ja laulattavat karaokekansaa aamun pikkutunneille asti.

Soundelight Karaokepalvelut

SOUNDELIGHT LIVE

Soundelightin Liven kautta saat varattua nimekkäitä DJ-artisteja, hosteja ja tanssijoita ravintolaasi tai tapahtumaasi.