Ääni- ja valotekniikka

Voit vuokrata ja ostaa kauttamme erikokoisia tekniikkapaketteja tapahtuma- tai ravintolatarpeisiisi. Teemme myös laitehuoltoja, -asennuksia ja -remontteja.

Hyvän teknisen osaamisen ja ammattitaitoisen henkilökuntamme ansiosta pystymme toteuttamaan korkealaatuisia valo- ja ääniteknillisiä ratkaisuja asiakkaiden toiveiden mukaan.

TAPAHTUMATEKNIIKKA

Soundelight on etenkin yökerhotekniikkaan erikoistunut tapahtumatuotantoyritys.
Kauttamme saat asiantuntevaa palvelua, jotta saat juuri sinulle parhaimman teknisen ratkaisun tapahtumaasi. Tapahtumatekniikkavuokraukseemme kuuluvat myös AV-teknikon palvelut. Täten varmistamme sen, että laitepaketti rakennetaan oikein ja sitä käytetään ammattitaitoisesti.

Meidän kauttamme saat tapahtumaasi esiintymislavat, valo- ja kuvatekniikan sekä äänentoiston. Toimitamme tapahtumatekniikkapaketit kaiken kattavana palveluna, joten sinun ei tarvitse huolehtia tapahtumasi teknisestä toteutuksesta.

Tarvitset sitten tekniikkaa yökerhon live-esiintyjää varten, yrityksen henkilöstöjuhliin tai kesähäihin, ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan juuri sinulle toimivin ratkaisu.

LAITEVUOKRAUS JA -OSTOT

Soundelightin kautta voit ostaa tai vuokrata AV-tekniikkaa.
Etenkin monet yökerhot vuokraavat meiltä niin valotekniikkaa, äänentoistoa, savukoneita, usvakoneita ja karaokelaitteistoja. Vuokrasopimuksella saat edullisella kuukausiveloituksella käyttöösi kaiken tarvitsemasi tekniikan ilman, että sinun tulee ostaa sitä itsellesi.

Toimimme myös valo- ja äänitekniikan jälleenmyyjinä.

KONSULTOINTI, SUUNNITTELU JA ASENNUS

Oletko miettinyt AV-tekniikan uusimista, mutta et oikein tiedä miten toimia?
Vahvan teknisen osaamisemme ansiosta voimme myös suunnitella sinulle ravintolasi tai yökerhosi koko AV-tekniikan. Valo- ja äänisuunnittelumme on huippuluokkaa ja toteutamme kaikki projektimme “avaimet käteen” -periaatteella, joten sinä voit olla huolehtimatta teknisistä yksityiskohdista. Tai jos olet jo hankkinut uutta tekniikkaa, mutta asennus tuottaa sinulle päänvaivaa, niin kysy meiltä tarjousta asennuspalvelustamme.

Jos suunnittelet siis AV-tekniikan uusimista joko osittain tai kokonaista remonttia niin kysy meiltä ilmaista konsultointia ja hinta-arviota. Riippuen remontin laajuudesta ja paikan sijainnista, hoidamme konsultaation joko paikanpäällä tai sitten puhelimitse.

HUOLTO

Suosittelemme säännöllistä huoltoa kaikelle AV-tekniikalle.
Näin laitteisto pysyy toimintakuntoisena pitkään ja vältytään turhilta rikkoutumisilta. Kysy lisää huoltopalveluistamme mahdollisten vuokraus- tai ostosopimusten yhteydessä.